School Is Cool

‘School Is Cool’ is een verrassend hechte jonge podiumgroep die al eeuwen lijkt samen te spelen en ook het publiek moeiteloos door de knieen krijgt. Ze mogen dan een onschuldige groepsnaam hebben, ze zien allesbehalve groen achter de oren.

 

sicdrummerdu1013-ar-ama.jpg

Eén en al goesting klimmen ze op het podium, en ze hoeven zelfs nog geen noot gespeeld te hebben om een hardnekkige glimlach op je gezicht te toveren. Dat is misschien wel het geheim van ‘School Is Cool’ : het is zuiver, puur,eerlijk. Het is totale overgave zonder ook maar iets van show te hebben. Bezwijk je niet aan de muziek, dan wel uit sympathie.

 

 

sicgitarist0961-br-ama.jpg

Bandleden die euforisch op hun instrumenten tokkelen en meppen én een percussionist die op het hyperkinetische broertje van Dik Trom lijkt.

 

 

sicdrummerdi0963-ar-ama.jpg

 

Deze band uit Berchem -allen UA studenten- werd bekend als winnaar van de Humo’s Rock Rally 2010, waar ze zich lieten opmerken door hun aanstekelijke mix van rock, pop en folk die ze met een joie de vivre op het podium brengen.

 

sicdrummerdu1012-ar-ama.jpg

Foto’s zijn genomen in augustus op Maanrock te Mechelen : uitstekend concert, heerlijke band om muziek te zien maken en nog bergen groeipotentieel !

  Knipogen

Overtuigd ?  

 

21 gedachten over “School Is Cool

 1. Ik heb ze ook al gehoord en moet je helemaal gelijk geven.
  Wat een prachtige foto’s van een live-optreden!
  Heel klaar en duidelijk…zouden zo door een beroeps kunnen genomen zijn…maar dat ben jij misschien wel.
  Fijn weekend!

  Like

 2. @Maike : Neenee ik ben helemaal geen beroepsfotograaf, was’t maar waar ! Denk dat t een droom is van vele amateurfotografen om van hun hobby hun beroep te kunnen maken. Mocht ik die kans ooit krijgen, ik zou direct tekenen. Maar zal maar verder dromen zekers… dromen doet leven zeggen ze he …
  Fijn weekend en bedankt voor de complimentjes !
  AmaZony

  Like

 3. Ik ben overtuigd, het lijkt mij leuk om daar een concert van mee te maken.
  Je hebt er wel hele knappe foto’s van gemaakt zeg. De kwaliteit van deze foto’s is super! Echt knap gedaan. Fijn weekend.

  Like

 4. Ik krijg er maar niet genoeg van!
  Super foto’s en je bent volgens mij al goed op weg om beroeps te worden.
  Fijne dag gewenst!
  Groetjes

  Like

Reacties zijn gesloten.