It’s Halloween !

24 gedachten over “It’s Halloween !

 1. Haha, heb gemerkt dat het halloween was. Stonden een stuk of
  tien kinders aan de deur. Je kent dat wel: of je nog wat snoep
  hebt. Ik lag dubbel van het lachen.
  Uiteraard lig ik niet dubbel van het lachen bij jou foto’s. Spookachtig
  zijn ze en daarom toepasselijk. Haha, dat arme schaap. De eerste
  foto heeft wat engs, mysterieus: mooie compositie!
  Groetjes,
  Peter

  Like

 2. @Peter : Trick or treat !! Allee Peet je hebt die kinders toch wat lekkers gegeven ? Zijn hier vandaag ook aan de deur geweest… ’t jammere ervan is dat t hele halloween-gebeuren zo gecommercialiseerd wordt dat ’t echte ‘spooky’ eraf gaat, want hier gingen ze zelfs gewoon op klaarlichte dag van huis tot huis. Nu ja…. dan is de lol er ook af !
  ps : het schaap stond verbaasd te kijken in ’n wei die paalde aan een bos waar men voorbereidingen aan’t treffen was voor ’n heksenwandeling. Ik deed die wandeling dus ook… euh…op klaarlichte dag ;;
  Groetje,

  Like

 3. hihihi wat een spooky house:-)
  geweldig amazony…
  dat ziet er echt om te griezelen uit, en het huis….
  ben je nog binnen geweest 🙂
  ja toch hé.
  xxx

  Like

 4. AmaZony, waar heb jij je begeven om zulke mooie foto’s te nemen.
  De eerste en tweede zien er echt wel scary uit.
  Halloween…oké, maar daar zou ik me niet durven vertonen 😉
  Dat met die schapen is ook prachtig en daar zou ik me meteen een stuk veiliger voelen!
  Je hebt terug je uiterste best gedaan!

  Like

 5. waren op verlengd we in Venlo (Nederland), daar hebben we niets gemerkt van halloween… behalve Duitsers en Nederlanders niets griezelig gezien :-).
  De laatste foto doet me denken aan de grandioos absurde horror film: ‘Black sheep’

  Like

 6. Heel mooie, aparte halloween foto’s!
  Ik heb het geweten dat het halloween was. Er stonden ’s avonds kinderen voor de deur, helemaal griezelig verkleed, en ik krijste heel de buurt bijeen 🙂 Zij lachen natuurlijk, ’t was gelukt!
  grtjs

  Like

 7. Halloween is helemaal aan mij voorbij gegaan. Maar dqt vind ik eerlijk gezegd helemaal niet erg, want ik heb het niet zo op die vanuit Amerika overgewaaide commerciële feestjes.
  Ik richt me liever op Sint Maarten. 🙂

  Like

 8. @Jan : meer dan een gelegenheid om deze wat misterieuze foto’s te plaatsen onder een toepasselijke titel, heeft Halloween ook voor mij niet betekend. Net als jij hou ik ook niet zo van al die gecommercialiseerde feesten; het spontane, gezellige gaat eraf net doordat het ze commercieel is. Voor mij hoeft er eigenlijk geen enkele opgelegde feestdag te zijn, is veel leuker dat je die zelf kan en mag uitkiezen. Net zoals met vandaag 1 november : iedereen trekt naar’t kerkhof en ik zal deze dag net niet gaan omdat je er vandaag niet de rust en stilte vindt die er andere dagen wel is. Alleen hebben deze ‘feestdagen’ wel t voordeel dat je n extra vrije dag krijgt.. maar dat is dan ook ’t enige volgens mij.
  Groetje,
  AmaZony

  Like

 9. Schitterende sfeerfoto’s Amazony, vooral de eerste vind ik bijzonder. Het spel van vormen, lijnen, licht en kleur schept een heel geheimzinnige sfeer…

  Like

 10. Ja lekker sfeertje, zeg dat. Er kan zo te zien elk moment een heks uit de lucht vallen van haar bezem met injectiemotor. Ik mag ook dit graag zien aan fotowerk enkel hebben we hier in de omgeving zo weinig van dit soort mooie spookachtige huizen helaas…

  Like

Reacties zijn gesloten.