h(ALO) Dadipark (2)

Het OLA  -vlagje is blijkbaar kleurvast én onverwoestbaar, … de ijsjes daarentegen zijn echter opgeschrokt door de natuur ,… of op de trein gezet richting Plopsaland…

 

 vervalola0227-ama.jpg

geen lekker bolletje ijs…..

Zelfs geen mooi rond balletje in het ballenbad meer…  : 

 

ballenbad0222-ar-am.jpg

Dadipark  :  ‘ onvoorstelbaar ‘ !

verval0216-ama.jpg

 

23 gedachten over “h(ALO) Dadipark (2)

 1. @Sjoerd : … Ik heb het niet gedaan hoor !! … stel je voor : een nieuw vlaggetje gaan vastspijkeren voor ’n mooie tegenstelling op foto te krijgen, nog zo gek niet.. , alvast n goed uitgekiende reclamestunt van OLA lol

  Like

 2. Leuk dat je je eerlijke mening geeft, kan ik waarderen. Begrijp je reactie ook wel, want deze foto’s zijn niet echt bedoeld als ‘sfeer’beeld van Dadipark. Mijn opzet was eerder om op een speelse manier een serietje te maken met de ‘woorden’ die heel kleurrijk in Dadipark te zien zijn, dat heb ik gekoppeld aan het thema bal/bol. Het verval van Dadizele kan op vele manieren in beeld gebracht worden… de trieste omgevings-sfeer-beelden zijn al zo vaak gefotografeerd, ik probeerde het eens op een andere manier, benaderde het meer abstracter, werkte met kleur én woorden in de foto’s, niet echt bedoeld als ‘urban’-fotografie. Wanneer men Doel of Dadipark hoort, denkt men onmiddellijk aan foto’s van verval en verlatenheid ,misschien had ik beter geen verwijzing naar Dadipark gemaakt en de serie bvb ‘geen balletjes’ getiteld, zou al een heel andere indruk geven, niet ?

  Like

 3. Haha nu even geen trek in ijs hoor maar wel erg lachen dit. Hier ligt zeker 35 cm van dat ijzige spul dus aan mij raak je even geen ijsje kwijt…Neen dan liever een geklapte bal uit de ballenbak…

  Like

 4. In triestig vind ik dit. Elk jaar gingen we daar naar toe één keertje per jaar in mijn jeugd. Dat en een dagje zee waren onze uitstapjes.

  Like

 5. Waarom neemt die nu mijn commentaar niet?
  Herbeginnen maar: vind het spijtig van dit park omdat dit één van de jaarlijkse uitstapjes was samen met de zee in mijn jeugd.
  Je brengt het verval wel goed in beeld. Groetjes

  Like

 6. @Joke : Blijkbaar had die je commentaar dus wel geregistreerd, is soms verwarrend gezien de lange tijd ertussen… maar toch lief van je dat je een 2de poging gedaan hebt, dankjewel !

  Like

 7. Jeetje zeg dat ziet er behoorlijk bekald uit zeg. Eenzaam en stil waar het vroeger vast heel heel druk was met kinderen.
  Mooi in beeld gebracht
  Groetjes Danielle

  Like

 8. Wel een beetje droevig en inderdaad ‘Onvoorstelbaar’ …
  Nu ja Ola overleeft blijkbaar in alle omstandigheden …
  De laatste maal dat ik daar was zag het er nog redelijk goed uit … maar ja, verval kan mooi zijn op foto !
  Erwin.

  Like

 9. Oef, wat een verademing tussen al die Urban weergave’s die ze steeds weer naar je hoofd smijten. Ben er persoonlijk niet echt fan van, maar hier blijf ik wel naar kijken.
  Mooi hoe je met die woordspellingen werkt en toch nog dat sprankeltje kleur vindt in dat desolate landschap.
  Ik merk meer en meer dat je een aparte kijk en stijl hebt en daar hou ik wel van.
  Je hebt ‘ the eye ” en daar kunnen velen met hun dure toestellen een puntje aan zuigen.
  Ga zo voort Amazony

  Like

 10. …. Ik ga voort Darkest …. met m’n toestel met kitlenske rond mijne nek…. en ik kom er ook wel, met vallen en opstaan…. hopelijk niet bont en ‘Blue’ … ;

  Like

Reacties zijn gesloten.