Good year

Toen ik van de zomer deze ballon in de lucht zag hangen, ging er bij mij een lichtje branden : ik zou deze foto’s  in juli niet op m’n blog zetten maar bewaren tot eind december….  en nu is het zover : 

 

goodyear3078-amawish2011.jpg

 

 

goodyear3078A-ama.jpg

 

 Mijn laatste postje van 2010  !  Hoop jullie allemaal terug te zien in 2011 , tot dan !

 

  ____________________________________________________

2 gedachten over “Good year

 1. Tks voor je eerlijke mening Edwin, je hebt gelijk hoor ! Foto’s dateren van in juli en toen ik ze nu bekeek, zag ik zelf ook wel dat ze niet echt ‘fotografisch sterk’ waren. Anderzijds betekende dat voor mij dat ik er op dat half jaartje tijd toch wel wat op vooruit gegaan ben wat fotograferen betreft… Maar net zoals bij de foto’s van ‘(H)alo Dadizele’ speel ik graag met woorden in m’n foto’s en dat was ook de bedoeling met deze Good Year. Creatief, foto met n knipoog, even terugblikken in de tijd en nu zo met de feestdagen moet de boog niet altijd gespannen staan he, vandaar vond ik t persoonlijk een gepaste afsluiter vh jaar. En nu hop naar 2011 !
  Groetje,
  AmaZony

  Like

 2. Hmmmm vind het moeilijk hoor..Als ik heel eerlijk moet ik zijn vind ik ze niet sterk, maar als je het verhaal erbij leest dan is het idee goed bedacht..
  Een gezond en gelukkig 2011…

  Like

Reacties zijn gesloten.