Open or closed ?

Kunstenaar Paul De Wachter heeft z’n indruk van Doel vertaald in monochrome schilderwerken van 2 op 1 meter die elk netjes in een raam passen.  Ik vind het een aparte en knappe uitwerking en wou ze daarom, op mijn manier, nog eens in een ‘raam’ zetten… :

 

deurdoel0262-ama.jpg

 

 

trapdoel0264-ama.jpg

 

18 gedachten over “Open or closed ?

 1. Ik denk als je het int echt ziet je meer ziet dan op foto? Ik bedoel dat het me meer zou aantrekken, int echt…denk ik… Het is in ieder geval iets heel apart!
  groetjes

  Like

 2. AmaZony,
  Er is een bericht voor jou aangekomen via de blog © AmaZony ©:
  Naam: Paul de Wachter
  E-mail: paul.dewachter@gmail.com
  Bericht:
  “Open or closed ? Beste Ik vond deze 2 foto’s op het net vandaag, en ik vind dat je ze prachtig hebt gefotografeerd. Ook de tekst is mooi. Mijn idee van deze schilderijen, de afmetingen ik wou dat ze de volledige raampartij bekleden ( benutten) ze zijn op maat gemaakt om zo een beeld te creëren van een van een in-kijk-gluren stil momentopname van de triestige verhaal Doel. De bedoeling verschillende schetsende en monochrome schilderijen te maken die de desolate gevoelens vertegenwoordigen van het verlaten dorp Doel en dit onder verschillende invalshoeken , deze werken werden daar ter plekke geschilderd. Met dank en artistieke groet Paul de Wachter”
  Met vriendelijke groet,
  Het Skynet Blogs team
  Skynet Blogs
  De officiële blog

  Like

Reacties zijn gesloten.