Cactus ssss

28 gedachten over “Cactus ssss

 1. Ik vind het mooie foto’s..
  Vooral de eerste op een of andere manier straalt deze rust uit waardoor ik ernaar blijf kijken heel knap gedaan.
  De tweede vind ik dat de stekels een beetje te licht zijn (lijkt wel overbelicht) en toch in het geheel is het niet lelijk of zo past er hier wel bij.
  Weer knap vastgelegd..

  Like

 2. Heb geen voorkeur wel een afkeer van cactussen. Ben ooit eens danig geprikt in m’n hand door ene die enorm veel stekeltjes had en moeder een halve dag nodig had om ze eruit te krijgen, vandaar m’n afkeer.
  groetjes

  Like

 3. @Paul : Mercikes voor je opmerking, … en jaaaa nu je’t zegt : de ene had wat krachtiger mogen zijn en de tweede is overbelicht op de stekels. Toch erg dat ik dat niet van in’t begin zie he, … Bij foto’s van anderen vallen die dingen me wél op, maar mijn zelf genomen foto’s bekijk ik blijkbaar met andere ogen… Toch goed dat ik er op gewezen word, ben ik wat mee…

  Like

 4. Wat een stekelachtige fotoserie. Ooit eens een hand vol stekels
  gehad, vandaar dat ik met een soort klein ‘angstgevoel’ naar je
  -overigens mooie- plaatjes kijk. Je hebt je macrolens nuttig
  gebruikt.
  Groetjes,
  Peter

  Like

 5. @Peter : Mercikes voor je reactie; maar wou toch effe zeggen dat ik GEEN MACROlens heb, alle foto’s hier op deze blog werden genomen met de kitlens 18-105mm, heel kleine details bvb een mier lukt hier niet mee, maar cactussen, vlinders, bloemen ed gaat wel… bedoel leunt aan bij macro… Maar ik zie het dus zeker als n complimentje !

  Like

Reacties zijn gesloten.