Teju

Na die koude douche neem ik je mee naar een warmer oord : Argentinie !

Dit is een rode en een argentijnse black & white teju, tropische varaanachtige hagedissen. Ik verwacht nu wel niet dat je je naast deze lieverds gaat neervleien. De teju is niet alleen een zonneklopper, hij is nieuwsgierig en onderzoekend van aard, vermakelijk om zien. Hoewel ze opmerkelijk tam zijn, kunnen ze aardig tekeer gaan. Voor elke teju komt er een moment dat ook hij er genoeg van heeft. Dat gaat dan gepaard met een hoop gekronkel, gepuf, staartgezwiep, en soms zelfs een krachtige beet. Voorzichtig dus ! Maar geen vrees : deze meneer en mevrouw Teju kennen elkaar nog maar pas en tonen vooral interesse voor elkaar…

  

teju0066-aoog-ama.jpg

 

 

reptiel,teju,hagedis,argentijnse teju,rode teju,berkenhof,vlindertuin,dieren

 

4 gedachten over “Teju

  1. @Dirk : Photoshop ongelukje : inderdaad ! Mijn eerste experiment om de achtergrond wat te verzachten… maar ben wat té fanatiek geweest lol. Lijkt nu net alsof die erop geplakt is… Mercikes voor je eerlijke opmerking !

    Like

  2. Knappe dieren, neven van de verdwenen & uitgestorven Dino’s. Foto 1 is zeker ok, maar nr 2 … wat is met de achtergrond gebeurd ? photoshop ongelukje ?

    Like

Reacties zijn gesloten.