bloesem

30 gedachten over “bloesem

 1. Mooi, Amazony!
  Wat zit er een heerlijke DOF in je deze foto’s.
  Hier in het hoge noorden is nog geen bloesem te zien, maar de sneeuwklokjes, krokussen en narcissen beginnen ons tuintje intussen wel mooi te kleuren.
  Maak er een mooi weekend van!

  Like

 2. Dat is de Viburnum Botnantense Dawn denk ik…alé het lijken dezelfde bloemen als die in onze tuin staan, je hebt ze heel mooi vastgelegd Ama! 🙂
  groetjes

  Like

 3. Ben eens gaan googlen na maike’s reactie, en ik denk dat ze gelijk heeft : de ‘Viburnum bodnantense dawn’ of ook wel SNEEUWBAL genaamd. Best grappig dat ik er net die spreuk over ‘sneeuw in de lente’ bij plaatste… blijkt nog heel toepasselijk te zijn.
  Fijn weekend ;

  Like

 4. …dag Ama-…weer verdienstelijk vastgelegd op foto,deze bloesems , mooi en verzorgd, het blijft een moeilijke oefening.
  groetjes van rené

  Like

 5. De sneeuwbal die jij bedoeld is deze: Viburnum opulus ‘Roseum’, dus familie van de Viburnum Botnantense Dawn…deze laatste vind ik natuurlijk de mooiste hè 😉

  Like

 6. “Daar is de lente, daar is de zon… bijna maar ik denk dat ze weldra zal komen” 🙂
  Het frisse prille tere lentegroen gaat er altijd in. Je bent wel voor uitdaging te vinden merk ik, met zoveel daglicht is het balanceren op het randje van ‘verbranden’. Je blijft daar nog net onder. Wel is er wat roodzweem, maar dat stoort totaal niet, het geeft extra warmte aan het geheel.

  Like

 7. Mijn dag is alvast vol lente begonnen. Wat een mooie foto’s van deze bloesem. Heerlijk scherp en mooie dof ! Goed weekeinde !

  Like

 8. Prachtige foto’s van de bloesem..
  Wat is de natuur dan mooi…Een waar voorjaarsgevoel..
  Heerlijk …Laat alles maar weer gaan bloeien..en groen worden..
  Ik ben er klaar voor..
  Gr Henk

  Like

 9. Ik altijd zo genieten van bloesem, dat tere roze is prachtig en de eerste
  foto is een mooi close-up van het frêle bloemetje. De kleuren in de tweede zijn
  mooi warm en een mooi contrast met de andere twee meer koelere foto’s.

  Like

Reacties zijn gesloten.