Roze parel aan’t Scheld

Op deze zomerse lentedagen is het wandelterras aan’t Antwerpse Steen erg populair, ’t is er ‘gezellig’ druk.

We wandelen langs de Schelde en genieten van het uitzicht …

Antwerpen,'t Steen,wandelterras,Schelde,roze lucht

19u ’s avonds…. lauw-warm en windstil…

anr0192-afh2ama.jpg

De bloesems  kleurden de omgeving zacht-roze…. van dat groezelige roze, moeilijk om er aan naam aan te geven…. ‘oud-roze’ misschien ?

Antwerpen,'t Steen,wandelterras,Schelde,roze lucht

25 gedachten over “Roze parel aan’t Scheld

 1. Ik vind vooral de tweede foto heeeel erg mooi en bijzonder. Het lijkt bijna een scene uit een sprookjesfilm of zo. Weet niet zo goed waarom of hoe het uit te leggen, maar de foto heeft een heel aparte sfeer.
  Wat een prachtstad he?

  Like

 2. lekker zonnig dromerig sfeertje van een grootstad. De laatste foto… die is echt de max, de sfeer, het licht… echt een bizjoeken van een foto. proficiat !

  Like

 3. Hoi Erna,
  Weer terug van een weekendje caravannen vlug even een rondje gemaakt langs de bloggers.
  En wat ben ik onder de indruk van je tweede foto met het ‘oud roze’, een hele mooie foto. Wellicht was de foto nog mooier geworden als het ‘lelijke’ hek links er niet op had gestaan. Een positie iets meer naar rechts had dit misschien op kunnen lossen. Maar los van deze opmerking is het een geweldige foto, chapeau!
  gr.
  Ton

  Like

 4. nee ben niet geweest . Ik werk in de sociale sector dus weekend werken . En als BBq voor jou was proficiat van mij was die vorige woensdag en lag aan zee in een zetelke met een boekske en meer moest da nie zijn . tot de volgende

  Like

 5. @Mich : Nee ben niet naar Doel geweest zaterdag, was dat in den beginne wel van plan, maar intussen is er een verjaardags-bbq-feestje tussen gekomen. Er zal wel n massa volk geweest zijn denk ik, zeker met dit mooie weer; Ben jij geweest ?

  Like

 6. …kan je nog meer wensen Ama- de wandelterrassen bij ’t Scheld…mooie sfeerfoto’s…groetjes van rené

  Like

 7. ja inderdaad jammer van dat hek, maar tja zijn het geen hekken dan zijn er wel electriciteitsdraden en -palen of bouwkranen…. Tx en groetje,

  Like

 8. Die Paashaan is geweldig, prachtige kleuren en geweldige tekst!!!!! Antwerpen staat ook nog op ons lijste van steden om naar toe te gaan.
  Je hebt weer heel wat mooie foto’s op jouw blog, een genot om naar te kijken.
  Een goede avond nog.
  Vrolijk Pasen.

  Like

 9. Je schetst de sfeer zowel in woord als in beeld heel aardig, volgens mij.
  Dit beeld herinnert me aan een mooie warme en gezellige zomeravond die we daar eens met een bevriend stel uit Ekeren hebben beleefd. Van terras naar terras slenterend zijn we toen geeindigd bij zoiets als “het Koninckshuys” waar we ons de bollekes goed hebben laten smaken.

  Like

Reacties zijn gesloten.