Mellow Yellow

32 gedachten over “Mellow Yellow

 1. Oei ,verkeerde elpee opgezet Dirk , ze lijken misschien wel n beetje op elkaar, maar ‘Mellow Yellow’ is van Donovan, niet Cat Stevens… zie link bij reactie van Joten hier wat hoger… Tx voor je complimentje , t gaat hier tenslotte over foto’s en niet zozeer over muziek . Groetje,

  Like

 2. ‘k heb van de slag mijn oude platen van Cat Stevens nog eens opgezet… 🙂 Heel tof gespeeld met je diafragma, de achtergrond verglijd heel zachtjes en geeft de bloemetjes de aandacht die ze verdienen.

  Like

 3. Mooie lente foto’s..
  Moet wel zeggen dat ik de scherpte een beetje mis in de foto’s, zeker met geel want dan komt de bloem nog beter tot zijn recht, maar dat is persoonlijk hoor..

  Like

 4. lentig zomers geel, lieflijk mooi
  OT haha, je hebt je best gedaan bij mij, in serie bekeken
  ja verderop komen de foto’s niet meer door
  k probeer nu en dan terug aan te vullen via een ander account

  Like

 5. Mercikes voor de link Joten, ik kende het liedje wel, spookte al n paar dagen door m’n hoofd… vadaar ook deze titel voor ’t gele-bloemen-logje… maar ik wist de uitvoerder niet meer… én inderdaad : Donovan ! Nu da ge’t zegt !

  Like

 6. Wat mooi…deze eenvoudige bloemen zo prachtig vastgelegd. Je zou ze zo willen uitvergroten voor aan de muur. De kleur geel..zo helder…echt heel erg mooi gedaan zeg!!!
  Een heel fijn weekend voor jou en de jouwen 😉

  Like

 7. bedankt voor de link naar mijn blog. Ik heb hetzelfde gedaan met de jouwe, zodat ik je mooie foto’s ook kan volgen. Groetjes, Katja

  Like

 8. @peter : mercikes voor de positieve reactie. Het is voor mij een compliment dat je denkt dat deze gemaakt zijn met een macrolens, want ik fotografeerde ze met ’n kitlens 18-105 en een tussenring van 20mm, helemaal geen macrolens dus… Groetje,

  Like

 9. Mooi geschoten serie met prachtig softe achtergrond en de scherpte ligt precies waar die wezen moet, dacht ik…..Leve de macrolens want er is zoveel moois mee te maken..

  Like

 10. Hallo, klein bloemeke fijn
  Is het leuk om een boterbloemeke te zijn?
  Jazeker mensenkind, mij laten ze staan
  zo kan ik uit m’n eigen vergaan.
  groetjes 😉

  Like

 11. Hoi Erna,
  Wederom laat je ons een paar prachtige foto’s zien.
  Prachtige kleuren die precies passen in deze Paastijd.
  Mooie serie!
  Fijne dag.
  gr.
  Ton

  Like

Reacties zijn gesloten.