Zo mooi, zo groen en zo dichtbij…

25 gedachten over “Zo mooi, zo groen en zo dichtbij…

 1. Fijn dat je me begrijpt Bram… Lijkt inderdaad dat ik daar nergens een standpunt vind om dit natuurgebied echt weer te geven zoals ik het aanvoel en zie; Je kan dat zo hebben he… Vreemd en frustrerend, zeker omdat dit n plek zo dichtbij huis is, ik ben er al ontelbare keren geweest op alle momenten van de dag en van het jaar en toch lukt het me niet. Is misschien omdat ik er alle hoekjes en kantjes ken en teveel wil laten zien lol; Alleen van mijn winterfoto’s aldaar ben ik tevreden. Maar ik geef niet op zenne, ooit zal het me lukken ! Fijne zaterdag nog !

  Like

 2. Moeilijk na zo’n reactie van Edwin nog een goed comment te geven
  je valt dan al gauw in de herhaling, of nu hij dat heeft gezegd zeggen ze dat allemaal!
  Ik ken dat gevoel dat je van een bepaalde plek een hele fijne indruk hebt maar dat met geen mogelijkheid op de foto kunt overbrengen.
  als je er staat zie je en voel je meer dan dat je op een foto wat dan een uitsnede is van wat je daar zag over te brengen.
  toch ben ik best jaloers op jou achtertuintje, mooie gebied en foto’s (vind die lucht wel meevallen)

  Like

 3. nikske sorry ivm kritisch zijn ! Liever kritische (opbouwende) dan oppervlakkige opmerkingen. Over smaak valt niet te twisten maar het is wel leerrijk om andermans visie te vernemen. Soms ben ik er iets mee, en ga ik m’n foto’s ook anders leren bekijken… en soms tja blijf ik bij m’n standpunt. Zelf weet ik ook wel dat al m’n fotoseries niet even sterk zijn. En hier heb je gelijk : dit is een mindere. Ik kom vaak in deze achtertuin en het is daar echt wel mooi, heb er steeds een goed gevoel en toch is het me nog nooit gelukt een mooie foto van dit gebied op zich te maken, wat ik er zie krijg ik niet vastgelegd, raar maar waar. Persoonlijk vind ik geen één van deze 3 foto’s écht goed geslaagd. De lucht/licht zat niet mee, heb eigenlijk geen ‘onderwerp’ ,… alleen de 3de daar sta ik persoonlijk nog ietwat achter. Dus eigenlijk komt dit overeen met wat jij hier zegt, terechte opmerkingen Edwin ! Tx !

  Like

 4. Een aardige achtertuin inderdaad..
  Nu de foto’s , je weet ik ben eerlijk dus doe ik hier ook, kwa kleur is die heel erg mooi.
  Kwa compo vind ik ze een stukje minder, bij de eerste foto vind ik de voorgrond die bloempjes een beetje afleidend ik kijk iedere keer naar de bloemen en vergeet de rest van de foto.
  Bij de tweede had het misschien mooier geweest als je de knik van de bending precies in het midden had gelegen en water als voorgrond, zomaar een idee hoor.
  De derde komt het beste over, de stang in de voorgrond loopt netjes weg in de rechter hoek en is niet te prominent aanwezig hierdoor wordt je direct de foto in getrokken, en de afwisseling van kleuren maakt de foto compleet.
  Sorry als ik misschien te kritisch ben.

  Like

 5. Hoi Erna,
  Ja dat geloof ik graag dat je daar veel vertoeft.
  Het is een prachtige omgeving en dat zo dicht bij je huis.
  Ik word er een beetje jaloers van..!!
  gr.
  Ton

  Like

 6. zalig is dat , en die vijver …hhhmmm ik zie de libellen al vliegen. Toffe luxe he, zoiets in de buurt hebben 🙂

  Like

 7. mooie foto,s in een mooi stuje natuur,en zo ik las is dit nog maar drie jaar geleden veranderd ,dus ook een compliment voor deze ontwikkeling..groetjes Wim

  Like

 8. dank je zeg voor men verjaardag ,meestal geen taart nu klein gebakje moet niet meer zijn he
  en ja van het jaar heb ik 1 kaartje gehad lol
  wat een mooie beelden reeks zeg echt kei leuk, al dat gras en water daar moet veel klein macrospul zitten
  groetjes antony

  Like

 9. Niet gek zo’n achtertuin. Wat een luxe he, als je op zo’n korte afstand zoveel moois hebt. Wij hebben dat hier gelukkig ook.
  Groet, monique

  Like

 10. waw, dat is nogal eens een achtertuin!!! Nu is het bij ons ook wel mooi en rustig, maar het kan aan deze achtertuin niet tippen! Groetjes, Katja

  Like

 11. Er gaat niks boven een groene omgeving vlakbij huis, zalig om, juist joten, om te ontspannen. 🙂
  groetjes
  Ps: ik vind trouwens de drie foto’s de moeite!

  Like

 12. Zie dat ik weer veel bij je heb gemist. Wat een super mooie foto’s heb je hier weer online staan zeg. Het is elke keer weer genieten van je foto’s
  Lieve groet Danielle

  Like

Reacties zijn gesloten.