Is’t eten nog niet klaar ?

27 gedachten over “Is’t eten nog niet klaar ?

 1. Nee, dat wil ik niet zijn maar hen opeten wel 🙂
  Een geluk dat het geen mini Peter Goosens is zunne!
  De eerste foto is trouwens heel schoon met dat wit en rood.
  groetjes

  Like

 2. Oei Chantal, ik hoop dat je bedoelt ‘tegen’ de EHEC bacterie… hopelijk zijn m’n foto’s goed genoeg om mensen ervan te overtuigen terug groenten te eten (zeker die van eigen bodem).
  Al de nieuwsberichten omtrent deze bacterie hebben heel wat mensen ongerust gemaakt, eerst komkommers, dan spruiten, dan soja scheuten , dan weer komkommers, terug de soja scheuten en nu Lidl hamburgers…. Kunnen we nog iets eten dat gezond is aub ? Ik ga persoonlijk voor de producten van eigen bodem en de nodige voorzorgsmaatregelen (groenten wassen) om het risico op besmetting te beperken. Smakelijk !

  Like

 3. Hahah dit is gewoon ongewoon leuk en kleurrijk om te zien. Die kok wordt vast een heel goede. Aan de materialen voor handen ligt het in ieder geval niet…

  Like

 4. Amai, deze knappe kok heeft keuze genoeg om een heerlijk potje te bereiden!
  Prachtig van kleur en zo om op te eten amy! 🙂 Mooie plaatjes!
  groetjes

  Like

 5. Ingrediënten genoeg voor onze kleine kok om iets lekkers uit zijn koksmuts te toveren
  Mooi en vooral die laatste foto zo heel kleurrijk

  Like

 6. Dit is een serie die mij het minste aanspreekt, ze komen voor mij niet over, foto technisch dik in orde hoor, maar het is het onderwerp wat mij niet aanspreekt..sorry..

  Like

 7. Geen sorry Edwin, de beoordeling van een foto hangt inderdaad van vele factoren af, niet alleen de technische kant maar ook van het onderwerp. Zo loop ik niet snel warm voor foto’s van kerken of kastelen, maar dat wil nog niet zeggen dat die foto niet goed is. Elke reactie gaat uit van een ‘ik’… ‘ik vind die foto’ … maar is daarom nog geen waarheid; Een reactie geven op een foto die je niet aanspreekt is moeilijk, de foto mag kwalitatief dan nog zo goed zijn. Maar ik heb er meer aan dat je dat dan zegt ipv niet te reageren en de foto weg te klikken. Zodus : Thanks !
  Fijn weekend !

  Like

 8. dag Ama 🙂
  prachtige foto’s met een oprecht mooie samenhang!
  ‘k zie dat er nog vanalles staat hieronder, ‘k zal nog eens moeten terugkomen 🙂
  oprecht bedankt voor je reacties op mijn blog
  leuk en fijn weekend,
  johan

  Like

 9. Wat veel schakeringen groen in de tweede foto. Maar een wortel of een bloemkool…ik vind ze allebei niet mooi om te zien. Doe mij dan maar zo’n mooie glimmende rode paprika!
  Groet, Monique

  Like

 10. Hoi Erna,
  Tsja,….in deze tijd van de EHEC-bacterie. Een beetje voorzichtig zijn kan natuurlijk dan geen kwaad. Bij de 1ste foto vind ik het licht heel mooi gevangen!
  De laatste foto is een mooi kleurrijk geheel en ‘spreekt’!
  Fijn weekend.
  gr.
  Ton

  Like

 11. Geef mij maar foto 3, de rijkdom van eigen bodem en zeker de volle kleurenpracht. Bij foto 2 vraag ik me af wat die lantaarn daar staat te doen ? Greetz, Dirk

  Like

 12. Die groenten heb ik ook tijdens de optocht gefotografeerd, ze lagen op een kar die bij deze stoet hoorde dus niet op een wekelijks marktkraam od, vandaar die mand en lantaarn….
  Grtz,

  Like

Reacties zijn gesloten.