Who the Shrek is this ?

31 gedachten over “Who the Shrek is this ?

 1. Mooie fleurige kleuren komen er lekker uit in de eerste twee foto’s..Het kan aan mij liggen maar mis een beetje scherpte , voor de rest mooie plaaten..
  De derde is door de eenvoud en combi van kleuren erg mooi, net strak en eenvoudig heel knap gedaan..

  Like

 2. Heb het nog niet vaak gedaan, zo fotograferen op karnavalsoptochten ed, altijd een massa volk zodat je niet makkelijk het juiste standpunt kan kiezen. De deelnemers staan ook niet stil he, die lopen gewoon voorbij en je hebt slechts een fractie van tijd om een foto te nemen. Maar ik zie het telkens weer als een uitdaging om zoveel mogelijk dingen te doen, al doende leert men he.
  De 2 portretten hadden inderdaad ietsje scherper gekund, maar komt voor een deel ook door die groene schmink, geeft een vertekend beeld, doch dat is geen excuus.
  Tx voor deze comment, fijne zondag,
  AmaZony

  Like

 3. Leuke portretjes, ze zijn plezant en drukken plezier uit. Maar toch, ‘k heb de indruk dat er teveel opstaat. Persoonlijk had ik liever wat meer gecropt, een deel van ’t gelaat zegt soms meer dan ’t geheel.
  Wat me bij deze (groene) serie echt boeit is het kleine slakje. Dat is een pareltje van minimalisme en tegenstellingen. Strakke scherpe lijnen contrasteren enorm met de hier bijna hulpeloze rondingen van ’t beestje, strak lentegroen tegenover de fluweelzachte bokeh pasteltinten. Klasse vind ik !

  Like

 4. Vanmiddag nog je weblog af zitten speuren want wilde nu wel eens weten hoe je eruit ziet zonder camera voor je oog. Maar helaas kon het niet vinden. Nieuwsgierig? Ja enorm, nou ja gewoon maar hoor dat overvalt me soms. Je hebt een beeld van iemand in he hoofd en zoekt enige bevestiging. Niets om je druk over te maken. Je foto’s zijn ronduit erg leuk….

  Like

 5. Hoi, ben ook bij jou lang niet op bezoek geweest! Heel leuk dat bloggen, maar het kost zoveeeeeel tijd 🙂 Je bent weer erg creatief geweest, mij valt vooral op dat je foto’s zo mooi scherp zijn. En o ja, deze shrekjes zijn wel knapper dan de echte!! Groetjes!!

  Like

 6. Haha ja Peter ik sta liever achter de camera dan ervoor, enne een fototoestel is dan ook n handig ding om je achter te verstoppen he… Ach op dit blog zijn het de foto’s die belangrijk zijn en niet zozeer ik, de fotografe. Alhoewel ik meer en meer met m’n neus op het feit gedrukt word dat er blijkbaar geen foto’s zijn zonder fotografe (!?) En hoe meer je met je foto’s naar buiten komt (krant ea publicaties) hoe meer men een gezicht op die fotografe wil kunnen plakken. Op zich geen probleem, maar hier leg ik liever de focus op m’n foto’s. Weet je, nog effe geduld , hoop dit jaar toch es de Krimpenerwaard te bezoeken en je een paar tips & trucs te ontfutselen. Dan wil ik wel es weten of jouw ‘beeld’ klopt en of die fotografe even leuk is als haar foto’s !?

  Like

 7. prachtige foto’s leuk die groene kopjes
  en ik loop weer hopeloos achter met mijn bezoekjes en reacties, druk druk ja en het is zomer ben ik toch liever buiten dan achter de computer

  Like

 8. Portretfoto,s in een optocht is best moeilijk maar het is jou toch heel goed gelukt Erna. heel mooi ..Groetjes Wim

  Like

 9. Inderdaad Mich, daar heb je 2 punten ! Heb nog zo goed als geen ervaring met portretfotografie, en op zo’n evenementen is dat al helemaal niet makkelijk. Was ook een beetje beperkt qua lens, m’n kitlens 18-105 is niet echt geschikt voor dit, de mensen staan te veraf om echt scherpe foto’s te hebben. Heb me nu een 70-300mm aangekocht en hoop dat ik hiermee betere resultaten kan tonen in de toekomst, want tja eerst weer lensje uitproberen, leren en wennen he… Groetje en mercikes voor je eerlijke opmerking !

  Like

Reacties zijn gesloten.