Back to nature

Neem deze plumeau….

en zie het als een cadeau…

plumeau,

*

 

 Om ongenoegen weg te vegen

het mag immers allemaal niet te zwaar gaan wegen…

plumeau,natuur,bloemen,madeliefje,

*

De eenvoud en pracht van de natuur…

dat maakt een mens tenminste niet overstuur

plumeau,natuur,bloemen,madeliefje,

*

 

Foto 2 : madeliefje

Foto 3 : struiksprinkhaan

Thema ? zie ‘commentaren’ hieronder

25 gedachten over “Back to nature

 1. Effe een woordje uitleg : dit thema refereert naar m’n vorige logje ‘U-edele hert’ , gefotografeerd op een hertenfarm. Zie aldaar ook mijn antwoord bij de reactie van René. Het is niet de bedoeling hier een discussie te starten over dieren in gevangenschap voor commercie en/of consumptie , en zeker niet om dit te promoten. Het draait hier om de foto’s… maar toch.. De zoo, een roofvogelshow, hertenfarm, koetjes en kalfjes in de wei…. je mag er eigenlijk niet te diep op doordenken… dit keer viel me dat iets moeilijker… Dus : de plumeau erover en ‘back to nature’ !
  Groetje,

  Like

 2. Het lokt inderdaad af en en toe een discussie uit. Toch kijk ik eerst naar de foto’s en vind in dit geval nummer twee het mooiste in al zijn onvolmaaktheid.

  Like

 3. Dieren in gevangenschap hebben het gelukkig niet altijd slecht.
  Maar, de plumeau erover, een mooie plumeau. Ik zou hem niet stoffig willen maken.
  De bloem is ook erg mooi (de tweede).
  Fijn weekend Erna!

  Like

 4. Het zijn stuk voor stuk weer fraaie foto’s. Als ik er eentje uit zou moeten kiezen, dan zou het die van dat mooie struiksprinkhaantje zijn. Daar heb ik de laatste tijd ook heel wat foto’s van gemaakt.
  Maak er een mooie weekend van, Erna.

  Like

 5. Oh wat tof dat je dat hele kleine struikrovertje ook hebt gevonden. En ze zijn zo geweldig mooi vind ik. Vaak zitten ze hier ook maar door de harde wind zijn ze zeker weggekropen. Bij jou in ieder geval niet en wat heb je hem mooi op de foto. Zeker weer achter je toestel weggekropen? Hahah….

  Like

 6. aha ook een mooie groene ukie zoals de mijne.
  ook mooie compo vind ik met dat druppelte er ook nog bij .
  zeer sfeervol .
  groetjes steven .

  Like

 7. met die plumeau ga ik toch het stof niet afdoen hoor, veels te mooi!
  ja natuurlijk dieren in gevangenschap niet leuk, maar dan weer wel leuk door de kans die we krijgen om ze te fotograferen, zolang de dieren goed behandeld zijn
  maar plumeau erover dus 🙂

  Like

 8. Mercikes voor je bezoekje en om te antwoorden op je vraag : Ik fotografeer met een NIKON D3000, heb een kitlens 18-105mm, een NIKOR 70-300 en voor m’n close-ups gebruik ik een tussenring, thats it ! Ik heb dus géén macrolens….
  Groetje,

  Like

 9. Heb een hekel aan kuisen en vreemde woorden ,enkel je foto’s brengen mij in vervoering ! (Voel je mijn ……kleine jaloersheid ?? Die derde is’em !! Grts

  Like

 10. Dag Amazony.
  Wat een super mooie foto’s weer. De laatste foto vind ik echt super. Trouwens deze zat een keer bij ons in huis haha. Ik dacht dat deze heel groot zou worden maar ook hier bij jou is ie klein 🙂
  Lieve groet Danielle

  Like

 11. Hallo Amazony,
  Sorry voor het laat reageren op je blog,(weinig tijd veel te veel werk!!!) Ik ben je niet vergeten. Bedankt, Dirk, Riet, Merel, Willy, Katja, Dominic, Nick, Joke en jezelf voor de reacties op mijn blogske, dat doet me echt veel plezier.
  Ik zet dit berichtje op elk zijn blogje want ik vind jullie echt toffe mensen.
  De foto’s die zijn weer subliem, bedankt voor de plumeau !!!
  Groetjes Dizze.

  Like

 12. Hoi Erna,
  Laten we afstoffen wat stoffig is.
  Het is natuurlijk wel zonde van jouw mooie plumeau.
  Maar als het stof is gewist staat er alles weer fleurig en vrolijk op,
  en dat is ook veel waard.
  gr.
  Ton

  Like

 13. Nummer 3 doet het hem… de sprinkhaan die lonkt naar de druppel water… heel symbolisch vind ik. ’t is misschien je bedoeling niet geweest, maar dat is wat ik er zo bijzonder aan vind.

  Like

Reacties zijn gesloten.