Kato

Idool 2011, … dé favoriete van de jury was vanaf dag één de 19-jarige ‘Kato Callebaut’. Een goedlachs meisje uit Leuven, met niet alleen een lekkere achternaam maar ook met een stem die naar meer smaakt …. :

kato,kato callebaut,idool 2011,haacht,jan primusfeesten

kato,kato callebaut,idool 2011,haacht,jan primusfeesten

Foto’s genomen op de Jan-Primusfeesten te Haacht

kato,kato callebaut,idool 2011,haacht,jan primusfeesten

 

34 gedachten over “Kato

 1. Die laatste foto vind ik persoonlijk het mooiste. Hij kon iets beter zijn geweest als je het lijdend voorwerp (Kato) iets meer naar rechts had laten staan ipv in het midden, zodat ook dat hoofd van nonkel Jaak uit beeld was verdwenen.

  Like

 2. Onderste foto vindt ik ’t mooist Erna. Ik heb weinig verstand van podiumfotografie maar uit wat ik zie en erover leer op de fotoforums heb je best veel creatieve vrijheid in het maken van composities. Op onderste foto heb je haar er erg mooi uitgelicht in de donkere setting.

  Like

 3. ‘k weet niet waarover het gaat, maar het zijn wel leuke foto’s, vooral de laatste,
  en dan inderdaad, de connectie met chocolade met hazelnoten….hmmm

  Like

 4. Idool is (was) een VTM programma, waar men op zoek ging naar n zanger(es) met t hoogst ‘idool’-gehalte…. Natalia is indertijd ook zo ontdekt. Je moet dus niet alleen kunnen zingen, maar ook de performance én het aantal fans dat je weet over te halen om te stemmen (lees gsmen) bepalen de uiteindelijke winnaar. Deze Kato scoorde vooral met ‘dancing on my own’ van Robyn; Ze werd 2de ; …… enne ni teveel ‘Callebaut’-chocola eten he !
  Fijn weekend !

  Like

 5. hé, was dat de wedstrijd waarin die Natalia 2de werd, en er van de winnares niks meer gehoord werd?
  ik heb daar wel eens (Engelse) stukjes van gezien op You Tube, maar dat was meer om te lachen geloof ik.
  jij ook een fijn (foto)weekend!

  Like

 6. Wat kan het leven van een “Fotografe” ZWAAR zijn !!Verre verplaatsingen, lawaai , chocolade? en ga maar door……………oH weer :Welke kameraintelling of mag ik dat niet vragen??
  Groetjes :ne bewonderaar

  Like

 7. Hele mooie foto’s! Aan optredens heb ik mij nog niet gewaagd, ik durf eerlijk gezegd niet *bloos*. Zelf heb ik niet vaak naar Idool gekeken, maar de keren dat ik het gezien heb, vond ik Kato erg goed. Wie weet wordt ze nog een wereldster, dan staat ze toch maar mooi op jouw blog!

  Like

 8. Jij heb jezelf hier niet gemakkelijk gemaakt, is zeer lastig om in zulke omstandigheden te fotograferen, je krijgt al vaak lange sluitertijden.
  Maar vind deze serie erg mooi, komen goed over, vooral de laatste is de afwijkende compo een toevoeging aan de foto..
  Mijn complimenten..

  Like

 9. Ja en niet alleen op mijn blog …. kreeg net de melding dat Kato de laatste foto toegevoegd heeft aan haar facebook-fotoalbum ‘zomerconcerten’ , lief hé ! Ikke blij !

  Like

 10. Mercikes…. was weer es wat nieuw he, podium- of concertfotografie, een uitdaging, had ik zo goed als geen ervaring mee, was heel leuk om doen en tevens een goede gelegenheid om wat met m’n 70-300mm lens te experimenteren. Er zullen zeker nog concertfoto’s volgen !

  Like

 11. Bwa die chocola maakte veel goed he 😉 Enne Willy : gij moogt alles vragen da weet ge toch ! Ik trok naar Haacht met m’n 70-300mm, iso op 800, F5 en een sluitertijd van 1/100s voor de eerste 2 foto’s , voor de laatste op 1/320s.

  Like

 12. concertfotografie is niet simpel, met al dat steeds veranderend licht moet je meestal ’t onderste uit je kamera-kan halen om iets toonbaar over te houden. Je bent er redelijk goed in geslaagd vind ik. De onderste foto krijgt zeker voorkeur, daar proef ik de sfeer van het moment, de ingetogenheid.

  Like

 13. Ken het programma, maar ik volg het niet. Zangeres doet me een beetje aan de Duitse zangeres Nicole denken, zonder gitaar dan. 😉 Bijzonder rake en beslist geen gemakkelijke opnames, AmaZony!
  Groetje

  Like

 14. Oei Amazony “Powerlifster” 70-300 da’s al iets he !! of ben ik fout Zonder statief ?? Wel heel sterke opnames Oh ‘k zou t nog vergeten : bedankt voor de informatie Ben zeker dat Jij mijn “boerenmanieren” nie kwalijk neemt Groetjes

  Like

 15. ‘Powerlifster’ haha das n goei ! Die 70-300 is inderdaad geen lichtgewicht. Een ganse dag er mee op stap gaan is niks voor mij, maar zoals hier bij n optreden viel het nog best mee. Had n mini-vip-plekje dicht bij t podium weten te bemachtigen en ben braafjes de hele avond op m’n zelfde plekje gebleven (anders was ik ’t kwijt-zoveel volk !). Moest bijgevolg ook niet rondzeulen met die lens rond m’n nek he. Maar tegen t eind van de avond voelde ik’t wel zenne ; Gratis fitness he Willy !
  ps : yep zonder statief (heb ik niet eens)

  Like

 16. Vergeleken met die bodybuilders met perskaart die daar vooraan het podium rondlopen ben ik maar n lichtgewicht zenne lol ; wat n joekels van lenzen man !

  Like

Reacties zijn gesloten.