Cosmetica

30 gedachten over “Cosmetica

 1. Dagschaduw, stampergeel en jongbont, wat is er nog meer nodig om tot de mooiste wezentjes te behoren? Weer zo leuke beelden, AmaZony!
  Groetje

  Like

 2. Helemaal mooi natuurlijk een libel zo tegen het softe licht is een juweeltje. Ik kan niet anders zeggen dan dat je een superplaat hebt geschoten…

  Like

 3. Hoi Erna,
  Ik vind vooral de portretfoto heel erg geslaagd.
  Zonder overigens iets tekort te willen doen aan de andere 2 foto’s.
  Maar deze spreekt mij het meest aan.
  De spanning straalt van de foto af. Ik denk dat zij op de uitslag o.i.d. staat te
  wachten en dat het een nek aan nek race is. Van de spanning bijt ze op haar lip.
  Heel mooi!! Chapeau voor het moment!
  Fijne dag.
  gr.
  Ton

  Like

 4. Hard licht op de oeverlibel maar pakt goed uit en de harde schaduw op het blad is een mooi extraatje. Ook de opname van de blinde bij vindt ik geslaagd Erna.
  Prachtig de suikerzoete kleurtjes op het meisje en die grote ogen komen er mooi uit.
  Fraaie serie

  Like

 5. Ze zijn weer prachtig. Wat betreft de laatste: ik zie de meisjes op die leeftijd nog liever “naturel”, maar ze zal er zelf erg veel lol aan hebben waarschijnlijk.
  Groet, Monique

  Like

 6. De macro’s worden steeds beter vind ik..Bij de eerste is de compo heel origineel doordat de schaduw van het beestje goed zichtbaar is op het blad..
  F2 geeft een zomers aanblik, misschien een tikje scherper had mooier geweest maar voor de rest een pracht foto.
  F3 een heerlijk zomers kopje, mooi scherp gesteld op de ogen..

  Like

 7. Inderdaad Monique ! In het dagdagelijkse leven zal dit meisje wel ‘naturel’ zijn veronderstel (en hoop) ik. Maar hier maakte ze deel uit van een dansgezelschap en dan vind ik het wel kunnen.
  Groetje,

  Like

 8. Geef mij de 1ste macro maar, die schaduwzijde is puur rock & roll. Wat de andere 2 rose compo’s van je trio te maken hebben met deze tegelicht-groen libel , begrijp ik niet zo goed, maar kom, zo lang er mysteries blijven in ’t leven is ’t plezierig.

  Like

 9. @ Dirk : Als je’t schaduwbeeld vd libel bekijkt dan zie je dat ze haar pootje aan de mond heeft, vandaar de link naar lipstick aanbrengen enzovoort naar de blush (gele stuifmeel op de bij) en de mascara bij het meisje… alles met cosmetica… Mysterie opgelost ? 😉

  Like

 10. Die libel heb je er anders aardig opstaan AmaZony, en die prikvlieg ook . Je laatste plaatje is een schatje :-)))) Houd inderdaad van make-up.
  Ik wilde op enkele foto’s van je fotoboeken reageren, maar dat lukt helaas niet. Zie nergens iets waar je een reactie achter kan laten, maar ik heb hele mooie foto’s gezien!
  Groetjes, Helma

  Like

 11. De foto’s in de fotoalbums zijn allemaal foto’s die in één of andere serie op m’n blog gestaan hebben, maar jammer genoeg geeft Skynet niet de mogelijkheid in de albums zelf een reactie te plaatsen. Afgaande op de datum kan je eventueel de betreffende serie wel terugvinden in m’n archieven… Toch bedankt voor’t complimentje hoor , doet deugd !
  Groetje,

  Like

Reacties zijn gesloten.