1 met de zee

23 gedachten over “1 met de zee

 1. @HeKa : Wanneer je op deze foto klikt, verschijnt hij in groter formaat en dan zijn de bootjes beter zichtbaar. Maar je hebt hier wel n punt, de focus ligt hier vooraan op de rotsstenen in het water en niet op de bootjes. Maar in m’n tekst leg ik net de aandacht op die bootjes… Goed opgemerkt !

  Like

 2. Schittende doorkijkjes die een verlangen los maken om daar te zijn met een mooie meermin. Ik stoo snel met kijken anders droom ik zo heftig vannacht…

  Like

 3. wauw, prachtige foto’s weeral! vooral die eerst vind ik wondermooi en mijn favo! alhoewel, die laatste eigenlijk ook…tja, en de middelste ook!
  heu, 3x ex aequo vind ik 🙂

  Like

 4. Als het aan mij lag ging ik zo op een van die bedden liggen, luisteren naar eht ruisen van de zee en me weg laten voeren op die wolken. Mooie sfeervolle serie AmaZony.
  Groetjes, Helma

  Like

 5. ’t geheel heeft iets “breekbaar” vind ik, foto 1 is een zacht teder doorkijkje met Griekse ambities, de 2 ligzetels in de warme avondzon nodigen me uit, bieden me rust, bij de 3de foto hoop ik dat de kleine scheepjes in de achtergrond niet gekwetst worden door de rotsen in de zee.

  Like

 6. …jij doet echt aan fotografie Ama-, meerdere malen heb ik dit al gezegd, technisch zeer sterk, je bent niet tevreden met zo maar een ‘kiekje’ van gelijk wat…mooi, ik geniet er van. groetjes van rené

  Like

 7. Mooie serie neergezet..
  F1 goed gezien, alleen vraag ik me af had het misschien mooie geweest als je een beide zijde een stukje van het gordijn zou zien?
  F2 een pracht plaat niks meer aan doen, straalt rust uit..
  F3 Ik begrijp je bedoeling, maar voor mij komt dat niet helemaal over, de stenen trekken je wel de foto in.

  Like

Reacties zijn gesloten.