Happy…

27 gedachten over “Happy…

 1. Te midden van al het geklaag wat de mensheid zoal meent voort te kunnen brengen als het gaat om bezuinigingen eindelijk weer eens wat om blij van te worden….

  Like

 2. hei, dank je wel voor je vele reacties en je eerlijke mening.
  leuke happy together , Even vertellen over de album. Dit is in opdracht geweest tijdens mijn avondschool. Alle soorten opnames van 1 model. Daarvan moest ik een album maken vandaar die dubbele pagina . Zie het zo dat de foto of pagina in twee wordt geplooid . De foto met basketbal is dan inderdaad ook niet met sportkledij genomen om het contrast te tonen tussen kostuum en bal. Van deze man ben ik meter en heb ik dan deze album kado gegeven . Tof vond hij dit.
  De gezinsfoto is genomen na een grap vandaar de spleetoogjes en meest spontane, de zon was ver te zoeken na de foto kwam zoals we in de zomer veel hebben gehad , regen en nog ne keer regen . tot de volgende !

  Like

 3. Bijzonder mooi is het, van happy together komen happy feets en met wat geluk een happy end aan dit alles. Je bent heel creatief bezig, ’t is telkens met een happy verwachting dat ik hier kom rondslenteren en graag mag genieten van je kunsten. Goe bezig !

  Like

 4. Wat een ‘eer’ om me te linken aan Els Vanbosbeke ! Prachtige foto’s maakt ze, met een eigen persoonlijke stempel.. vooral haar portretfoto’s vind ik persoonlijk heel sterk ! Anderzijds is portretfotografie iets waar ikzelf zo goed als geen ervaring mee heb. De door mij gefotografeerde personen/kinderen zijn toevallige momentopnames tijdens vakantie of evenementen… vandaar ook dat ze er meestal onherkenbaar opstaan (ivm privacy) … Mercikes Claude !

  Like

 5. Je weet zeer goed wat je doet met fotografie,je hebt visie,fantasie en vooral vakmanschap,kijk ook eens naar de foto’s van Els Vanbosbeke je vindt link op mijn tekenblog.Proficiat Claude Scholten

  Like

Reacties zijn gesloten.