Catwalk

Tegenwoordig moet alles dunner, slanker en strakker. Een beetje botox hier, wat liposuctie daar plus nog een dieet voor hier én daar.

Het helpt als moeder natuur in een gulle bui was op de dag van je creatie ;

*

Sexy opgemaakte ogen – de welgekende ‘Smokey Eyes’ :

wesp,insekten,vlinder,gier,roofvogel,natuur,fotografie

 

De volgende hoeft niet zo nodig op de catwalk. Het zal haar worst wezen dat ze geen wespentaille, smokey eyes, blonde volle haardos, strakke kont en getuite rode lippen heeft. Who cares ?

wesp,insekten,vlinder,gier,roofvogel,natuur,fotografie

Het is niet de mooiste van deze sexe,

maar ze heeft tenminste geen complexen !

26 gedachten over “Catwalk

 1. Ja die wesp heeft zeker iets bijzonders als ik het zo bekijk. Soms heb je ineens een pose waarvan je later pas goed ziet hoe mooi deze is.

  Like

 2. Wauw ..ik heb een hoop gemist .
  Wat een schitterende foto’s laat je ons weer zien.
  De eerste is helemaal een topper.
  En dat bleef zomaar heel even voor jou poseren zo.
  Grote klasse

  Like

 3. @Monique & Edwin : Die gier was inderdaad zoooo lelijk dat ik niet dicht genoeg bij durfde … 😉 met als gevolg dat ik zoveel moest croppen en scherpte-en kwalitietsverlies heb .Deze is nog genomen met m’n kitlens 18-105. Ik merkte het ook toen deze foto op m’n blog stond, de originele kon er nog net mee door, maar na verkleining schiet ik hier echt wel tekort. Tx allebei voor de kritische reactie ! Groot gelijk !
  Enne Edwin : wat het vlindertje betreft, tja dat hangt ervan af wat je wil zien he… Hier was het me niet zozeer te doen om de vlindersoort, maar meer om de ogen die als speldjes tussen al dat geel opduiken, mochten de vleugels open zijn dan is de vlinder in z’n geheel meer het ‘onderwerp’. Ik heb trouwens nog n andere foto waar de vlinder zijdelings opstaat met z’n vleugels ietsje open, die zal nog wel ‘es in één van volgende series opduiken, nog effe geduld dus… 😉 Groetjes !

  Like

 4. Wow de eerste zeg dat is werkelijk een plaatje een compo waar je u tegen zegt…TOP..
  De tweede is jammer dat de vlinder zijn vleugels dicht heb, met vleugels open zou de vlinder er beter uitkomen denk ik.
  De laatste is ook een mooie compo, alleen lijkt het net of de scherpte niet helemaal lekker is, ligt dat aan mij?

  Like

 5. Die eerste is geweldig! Knap werk. De tweede is ook mooi met dat tere kleine vlinertje tussen al dat geel. De derde was even schrikken. Dat is niet echt moeders mooiste. Bijna zo lelijk dat hij ook niet helemaal scherp op de plaat te krijgen was???? 😉
  Groet, monique

  Like

 6. Madame gier doet me denken aan Gonzo, de gier uit de knotsgekke Muppetshow
  Ze krijgt vandaag van mij de hoofdprijs , be yourself en trek het je zeker niet aan als er iets scheef zit, iets te lang of te dik is…, niemand is perfect 🙂
  Groetjes, Dirk

  Like

 7. Prachtige foto-demonstratie maar op die manier heb ik compassie gekregen met Madame Gier en wil ik over haar iets positief zeggen…euhm, misschien volgende week. Trouwens, die wesp heb ik maar met een wip gezien :-p
  groetjes

  Like

Reacties zijn gesloten.