Een steekje

Dat er minder foto’s en logjes op mijn weblog verschijnen is een feit. Dit duidt niet op desinteresse, eerder andere prioriteiten…

Maar nu eerst en vooral een welgemeende dankjewel aan alle trouwe bezoekers, opdat ze me niet in de steek  laten. Ach, elke breister  laat wel es ’n steekje vallen zekers ? Oprapen en vrolijk verder breien ? Tuurlijk ! Ik heb ze immers allemaal nog op een rijtje, ok … misschien één klein steekje los…

Lier,breien,kunst,Timmermans,fotografie,straatbreien,monument,

Lier,breien,kunst,Timmermans,fotografie,straatbreien,monument,

Toch heb ik besloten om nog geen eind te breien aan m’n weblog…

Lier,breien,kunst,Timmermans,fotografie,straatbreien,monument,

Ondanks m’n slechte breikwaliteiten, wil ik stilaan de draad terug opnemen en er een lap op geven !

Lier,breien,kunst,Timmermans,fotografie,straatbreien,monument,

*

Foto’s : straatbreien te Lier

*

37 gedachten over “Een steekje

 1. leuk bedacht en tof gevonden!
  Ik weet niet of die nieuwe zoekfunctie er wat mee te maken had, maar ik heb lange tijd niets meer kunnen posten op mijn blog … gelukkig lijkt het nu toch eindelijk opgelost.

  Like

 2. Soms zijn er even wat andere prioriteiten, een weblog is een leuke bezigheid maar zeker geen verplichting. Merk zelf wel dat wanneer ik er even ben mensen vaak wegblijven. Maar ook dat is goed…de vaste bezoekers vergeten je niet.
  Je hebt er een leuke log van gemaakt haha, geweldig die breiwerkjes!
  Fijne dag verderssss

  Like

 3. Het is al zeer lang geleden dat ik nog op mijn of andere blogjes ben geweest en dit is 1 van de eerste die ik nieuwsgierig bezoek en ik zie dat je het fotograferen niet verleert bent en nog steeds even creatief bent! grtjs.

  Like

 4. pfff, zoals het nu koud is zou een gebreid condoom goed van pas komen!
  misschien een gat in de markt voor bospoepers en zo?
  fijn weekend hé 🙂

  Like

 5. Dag Erna!
  Daar word veel aan gewerkt he aan dat wild breien ik had er iets van gelezen in mijn Libelle verleden jaar en nu heb jij het al gezien, ik nog niets!
  Wens je voor vandaag een fijne en gezellige thuisdag!
  Lieve groetjes annemarieke, x

  Like

 6. een leuk reeks maar om dan enkel kleur te geven in het straatbeeld is er wel een beetje veel aan. Terwijl anderen met dezelfde wol een dikke trui kunnen breien voor mensen die het nodig hebben kan meer appreciëren .
  tot de volgende al kan het nog een tijdje duren 🙂

  Like

 7. ik ken dat gevoel hoor,wat minderen,
  en dan weer meerderen,
  zoals bij het breien hé,
  zolang we maar niet opgeven,
  steeds oefenen om beter te worden,
  en daar gaat tijd in !
  keep knitting 🙂

  Like

 8. Leuk reeksje. En ook ik heb 5 maanden een steekje laten vallen door omstandigheden. Toch ook weer terug begonnen. Dat we elkaar weer mogen stimuleren.
  Ik ga je zoeken op facebook 🙂

  Like

 9. Ik hoorde een paar weken geleden voor het eerst over wildbreien. Zelf ben ik het nog niet tegen gekomen. Wat moet je ervan zeggen: het ziet er in ieder geval fleuriger uit dan vernielingen.
  Groet, Monique

  Like

 10. en zo gaat het steeds met alles in het leven …
  komen en gaan, vallen en opstaan, een letter en een zin, een begin en eind, een raam of een deur …

  Like

 11. breiwerkkunst eens iets anders en mogen al die vlijtige breisters eens in de aandacht staan
  prettig weekend

  Like

 12. Leuke serie…
  De tweede vind ik de uitschieter in deze serie mijn oog viel er gelijk op, het enige jammere eraan maar daar kan jij niks aan doen is die deur als die niet had geweest dan was het een top locatie, maar ja dat heb je niet in de hand..

  Like

 13. @Helma : néénéé dit zijn niet mijn breisels ! Ik ga met fototoestel op stap, niet met breipriemen 😉
  Straat- of wildbreien is een relatief nieuw fenomeen, een vorm van street art. Zoals graffiti, met het verschil dat dit legaal is. Het idee is om publieke objecten (bomen, lantaarnpalen, vuilnisbakken, kunstwerken of ander straatmeubilair) te versieren met kleurrijke breiwerken. Het is overgewaaid uit Amerika en zowel in Nederland als in Belgie zie je nu in vele steden dergelijke breiwerken.

  Like

 14. het idee lijkt me niet slecht…
  alleen bij Timmermans heeft men wel een grote steek laten vallen…
  wat je foto’s betreft, ben jij wel door de wol geverfd…
  groeten

  Like

 15. …een beetje moet ik Dirk bijtreden…maar ieder mag zich wat kunstenaar voelen, we ‘hebben’ al zo weinig, groetjes van rené

  Like

 16. boom-breien, timmermans-breien … ’t is echt overkil ja, maar die 2 vrolijke kabouterhuis-breiwerkjes, dat stemt me vrolijk 🙂

  Like

 17. Hoi Erna,
  Ik had je al gemist de laatste weken, want jouw blog blijft een lust om naar te kijken. Wellicht heb je binnenkort weer wat meer tijd om ons mee te laten genieten!
  En ja…het breiwerk. Het is mooi maar het moet natuurlijk niet teveel van het goede worden. Ik vind vooral foto 2 van een erg hoog niveau, heel eg mooi dit doorkijkje.
  En….met wat humor een aanpassing op het gezegde: “de beste breister struikelt wel eens, en het beste paard laat wel eens iets vallen”.
  Fijne dag.
  gr.
  Ton

  Like

 18. Heb er eerlijk gezegd ook mijn bedenkingen bij Jan. En net als jij zou ik voor foto 2 gaan, betonnen bolletjes een beetje versieren daar kan ik nog bij. Maar de stam van een boom of Felix Timmermans met een breiwerkje om ? Straatkunst ? Hmmm ik vraag me af of boom en Felix zich hierbij wel goed voelen … Voor mij hoeft t alvast niet !

  Like

 19. Ik heb het eerlijk gezegd niet zo op dat wildbreien, maar als ik er eentje uit zou moeten kiezen, dan zou ik voor de tweede foto staan. Daar zijn de breisels nog het meest subtiel. 🙂

  Like

 20. Doe vooral je breiwerkjes aan en we zien je zeker lopen of stappen. Je zal kleurig genoeg zijn -:).
  Steekje los? We rapen het wel op.

  Like

Reacties zijn gesloten.